De trouwring wordt gedragen als teken van huwelijkse trouw. Een ring heeft namelijk geen begin en geen einde: het symbool van jullie oneindige liefde! Daarnaast zijn trouwringen ook sieraden die jullie dagelijks dragen en samen uitgezocht hebben. Daarbij ga je natuurlijk niet over één nacht ijs.

Je trouwring is een dierbaar en waardevol sieraad: het teken van jullie liefde voor elkaar. Daarom wil je dat die ringen jullie hele liefdesleven mooi blijven. Dat betekent: trouwringen van topkwaliteit. Door te kiezen voor hoogwaardige en duurzame materialen, zoals goud, platina en diamanten, die verwerkt zijn door een ervaren specialist, weet je zeker dat de ringen een leven lang aan jullie vingers blijven schitteren.

Om jullie trouwringen zo mooi te houden is niet alleen het materiaal en vakmanschap van belang; ook het onderhoud speelt daarin een grote rol. Hou je trouwring mooi door hem regelmatig schoon te maken met een zachte tandenborstel, warm water en afwasmiddel. Juweliers adviseren daarnaast om de ring na vijf jaar te laten checken en dat regelmatig te herhalen. Ze kijken of alle diamanten nog goed vastzitten en reinigen de ring grondig.

Trouwringen kunnen best tegen een stootje, maar om de ring zo mooi mogelijk te houden, is het slim om hem niet te dragen tijdens het klussen of sporten, vooral als je bij het sporten gebruikmaakt van gewichten.

image
image
image
image