Het moment waarop jullie die zorgvuldig uitgezochte ringen mogen aanschuiven… dat is waar het écht om draait. Deze bruidsparen vertellen hier hoe zij dat bijzondere moment hebben beleefd.

Martijn en Laura

Martijn (28) en Laura (21)

“Wat een geluk stroomde er tijdens dit bijzondere moment door ons heen: het begin van de rest van ons leven samen. Het aanschuifmoment verliep iets anders dan gedacht, omdat onze ambtenaar de ringen bijna vergeten was. Waarop ons bruidsmeisje verontwaardigd met het ringenkussen door de lucht begon te zwaaien. Gelukkig moesten we er heel hard om lachen: dit brak het ijs waardoor het aanschuiven van onze trouwringen heel relaxed verliep. Alle spanning gleed van ons af: we beseften dat ons leven samen nu écht, officieel begonnen was!” Foto: Luther Fotografie ( www.lutherfotografie.nl)
 

Ramon (30) en Janneke (26)

”Als we terugkijken naar de foto, dan geven ze echt precies weer hoe onze trouwdag was: gelukkig, vrolijk en ontspannen. Tijdens het aanschuiven van de ringen schoten de afgelopen tien jaren door onze hoofden. De geweldige jaren die ervoor gezorgd hebben dat we elkaar uiteindelijk op 9 mei het jawoord geven; de dag van ons 10-jarig jubileum. Onze trouwringen zijn niet alleen een herinnering aan een van de allermooiste dagen uit ons leven, maar hebben ieder ook nog een extra speciale betekenis. De ene ring is gekocht in Dubai en herinnert ons aan een geweldige vakantie voorafgaand aan de bruiloft. En de andere ring, de verlovingsring, is uitgebreid met een diamantje voor ons dochtertje Eva dat inmiddels is geboren.” Foto: Bas Driessen Fotografie ( www.laatuverrassen.nl)
Ramon en Janneke
 

Rob en Suus

Rob (43) en Suus (30)

“Voor ons was het aanschuifmoment erg bijzonder, je bent op dat moment officieel met elkaar verbonden. Voordat we de ringen omschoven had Esmee, de dochter van Rob, de hele leuke en lieve taak om aan ons te vragen of papa bij Suus de ring om wilde schuiven, en of Suus de ring bij papa aan de vinger wilde schuiven. Onze ringen zijn gemaakt door Ed Nobel. Ik, Suus, heb een vlinder in mijn ring laten graveren. Een vlinder staat voor rust en liefde en is erg belangrijk in mijn leven. Alles wat met vlinders te maken heeft vind ik super mooi! Ik heb er een mooie steen laten verwerken in de ring, Rob heeft een prachtig gepolijste ring die mooi bij hem past.”