Art Object

Art Object: al 35 jaar trouwringspecialist

Voor unieke trouwringen, betrouwbaarheid en een warme service zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een enorme ervaring en veel passie voor het maken van de belangrijkste juwelen voor jullie bijzondere dag.
Om jullie te vertellen over alle mogelijkheden, nemen we graag de tijd. We laten jullie tijdens een twee uur durend gesprek onze trouwringencollectie zien en vertellen alles wat jullie willen weten. We beschikken over 450 moderne modellen die in diverse edelmetalen, kleuren en breedten te maken zijn, maar jullie eigen ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom!
Doordat we de trouwringen in ons eigen atelier maken, zijn we in staat jullie specifieke wensen in de ontwerpen door te voeren. Een ander voordeel van ons eigen atelier is dat we jullie een scherpe prijs voor de ringenset kunnen bieden. Willen jullie graag zien hoe jullie trouwringen worden gemaakt? Dat kan! Neem hiervoor een kijkje op onze website of maak een afspraak voor een vip-rondleiding. Tot ziens bij Art Object


Art Object

Guido Gezellelaan 76
4624 GN  Bergen op Zoom
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.artobject.nl

Art Object

Art Object